BURGER BROTHERS

BURGER BROTHERS Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 465 beoordelingen
20 okt 2019 om 11:59 That's the second time when I didn't get my order. 1.5h waiting and on the website I had the info ... is delivered already. Bulshit!
13 okt 2019 om 8:47 Het eten is heerlijk!!! Als je honger hebt duurt de bezorging wel lang...
11 okt 2019 om 19:27 Ik mis gerechten en andere helft van de bestelling klopt niet. Wat we geleverd hebben gekregen was koud. Als ik het bedrijf probeer te bellen word er niet opgenomen.
10 okt 2019 om 21:56 Het eten was 40 minuten te laat. Daarnaast hebben we een foute bestelling gekregen en het eten was koud. Laatste keer burger brothers. Een andere beoordeling verwijst je naar ton ton. Dit kan ik zeker beamen.
9 okt 2019 om 23:17 Koud, duurde lang, coca cola besteld, krijg ik een light en geen servetje!!
6 okt 2019 om 17:45 Als je zeker wilt weten dat je krijgt waarvoor je betaald hebt ga dan naar Ton Ton! Vorige bestelling was al verkeerd en gisteren een burger zonder groente gekregen. Wanneer je belt krijg je met geluk 10% korting, houdoe en bedankt. Nooit weer.
6 okt 2019 om 8:32 Tweemaal de burger met truffel. 1 kip en 1 beefburger. De beefburger was droog en alles behalve sappig en mals, voor mij niet voor herhaling vatbaar.
2 okt 2019 om 19:50 Frietjes en burgers waren koud en droog aangekomen.
30 sep 2019 om 0:04 Lekkere Burger, rijk gevuld. Frietjes waren een beetje koud. Bezorging was 30 min te laat. Verder prima.
26 sep 2019 om 20:44 Gemiddelde bezorgtijd staat op 35 minuten, ik heb 110 minuten gewacht op een koude, taaie droge kipburger met koude friet. Kreeg er wel een lauw blikje drinken bij.
25 sep 2019 om 21:22 Snelle bezorging en ontzetten lekkere burger!
25 sep 2019 om 9:49 I wrote a message that I would like a burger without tomatoes, but I recived it with it.